Bij deze workshop maken we eerst een wandeling door de natuur, waarbij we gaan wildplukken.
Bij wat velen als onkruid aanzien, zullen we een onderscheid maken tussen de giftige en eetbare soorten.
Tijdens het plukken kan je al eens proeven van de eetbare soorten en nadien koken we samen met onze vers geplukte ingrediënten!
Hierbij gebruiken we de Rocketstove, vuurschaal en Dutch Oven.
Incl. lunch, koffie, wildpluk thee/limonade
Locatie: Goorboslei 49, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Prijs: € 65/persoon (per dag)
Mogelijke data: 16 maart, 12 mei, 15 juni, 20 juli (telkens van 9u30 – 15u)
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar oderkerk.jorinde@gmail.com
Je kan ook zelf een datum/locatie voorstellen voor een eigen samengestelde groep, bv. een teambuilding, familiedag, vrijgezellen feest, kinderfeestje (vanaf 8 jaar)
We oogsten samen wilgentakken met de juiste dikte.
Daarna gaan we ermee aan de slag om tot een authentieke mand te komen die je mee naar huis neemt.
Opgelet, wilgentakken zijn nogal stug, dus je hebt enige kracht in je handen en vingers nodig.
Zelf meenemen: snoeischaar, scherp mesje, lunch
Locatie: Goorboslei 49, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Duur: +- 8 uur
Prijs: € 40/persoon
Beschikbare data volgen nog